صفحه اصلی
امروز: دوشنبه ۱۰ ام دی ۱۴۰۳
English
جـهش تولیـد بـا مشـارکت مـردم
فهرست اصلی
معرفی
معرفی معاون
واحدهای معاونت
توسعه شبکه و ارتقاء سلامت
معرفی
همکاران واحد
آموزشگاه بهورزی
رابطین بهداشتی
پزشک خانواده
تجهیزات پزشکی
عملکرد واحد توسعه شبکه و ارتقا سلامت
سلامت خانواده ، جمعیت و مدارس
معرفی
همکاران واحد
نوزادان
کودکان
نوجوانان ، جوانان و مدارس
جوانی جمعیت
مادران
سالمندان
میانسالان
طب ایرانی
پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی
همکاران واحد
بیماریهای غیرواگیر
بیماریهای واگیر
رسانه های آموزشی واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها
بهداشت محیط
معرفی
همکاران واحد بهداشت محیط
طرح های بهداشت محیط
دستورالعمل ها و قوانین بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
معرفی
همکاران واحد
برنامه های در دست اقدام
فعالیت های بهداشت حرفه ای
بهبود تغذیه جامعه
معرفی
برنامه پیشگیری و کنترل کمبود ریز مغذی ها
برنامه ارتقا فرهنگ و سواد تغذیه ای
برنامه امنیت غذا و تغذیه
برنامه بهبود تغذیه کودکان
تغذیه جوانان ، میانسالان و سالمندان
برنامه بهبود تغذیه مادران
دستورالعمل های واحد تغذیه
فرمهای واحد تغذیه
رسانه های آموزشی واحد تغذیه
تغذیه در کرونا
سلامت روانی ، اجتماعی ، اعتیاد و الکل
معرفی
برنامه خودکشی
برنامه سلامت روان
برنامه سلامت اجتماعی
برنامه نوجوان سالم من
برنامه خودمراقبتی در سلامت روان و اعتیاد
برنامه تشخیص و درمان اختلالات مصرف مواد
چک لیست ها و فرمهای سلامت روان
شاخص های سلامت روان
کلیپ های آموزشی سلامت روان
آموزش و ارتقای سلامت
معرفی
همکاران واحد
مناسبت های بهداشتی
برنامه ملی خودمراقبتی
فرم های آموزش سلامت
چک لیست های آموزش سلامت
آمار و رایانه
معرفی
امور دارویی
معرفی
مطالب آموزشی امور دارویی
فرم ها و فرآیند های امور دارویی
عملکرد امور دارویی
امور آزمایشگاهی
معرفی
همکاران واحد
عملکرد آزمایشگاه
سلامت دهان و دندان
معرفی
عملکرد واحد سلامت دهان و دندان
مطالب آموزشی سلامت دهان و دندان
مدیریت کاهش خطر بلایا
معرفی
برنامه های مدیریت کاهش خطر بلایا
امور عمومی
معرفی
همکاران واحد
شرح وظایف واحدهای ذیربط
شبکه ها
شبکه بهداشت گناباد
مراکز خدمات جامع سلامت
شبکه بهداشت بجستان
اخبار و اطلاعیه ها
تماس با ما
کنترل بهداشتی مراکز عرضه مواد غذایی
چاپ صفحه
انتشار محتوا: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۵۰:۰۷ بعد از ظهر
اهميت كنترل مواد غذايي در سطح عرضه و برنامه هاي آينده
لینـک دانلـود
دانلود شده:
70
بار
بسته خدمت کنترل نقاط بحرانی-HACCP
لینـک دانلـود
دانلود شده:
65
بار
بسته خدمتی برنامه حذف جوش شیرین
لینـک دانلـود
دانلود شده:
66
بار
تقلبات مواد غذایی
لینـک دانلـود
دانلود شده:
62
بار
روش هاي تشخیص تقلبات شیر
لینـک دانلـود
دانلود شده:
63
بار
سالم سازی سبزیجات
لینـک دانلـود
دانلود شده:
68
بار
فلوچارت نمونه برداری از موادغذایی
لینـک دانلـود
دانلود شده:
84
بار
مدیریت بهداشت محیط درکنترل بیماریهای مرتبط با آب وغذابا اولویت بیماریهای روده ای
لینـک دانلـود
دانلود شده:
62
بار
تعداد مشاهده:
163
تمامی حقوق محفوظ و به
"دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد"
تعلق دارد.
طراحی و پشتیبانی:
پورتال زینوپارس