کنترل بهداشتی مراکز عرضه مواد غذایی

انتشار محتوا: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۵۰:۰۷ بعد از ظهر
اهميت كنترل مواد غذايي در سطح عرضه و برنامه هاي آينده
بسته خدمت کنترل نقاط بحرانی-HACCP
بسته خدمتی برنامه حذف جوش شیرین
تقلبات مواد غذایی
روش هاي تشخیص تقلبات شیر
سالم سازی سبزیجات
فلوچارت نمونه برداری از موادغذایی
مدیریت بهداشت محیط درکنترل بیماریهای مرتبط با آب وغذابا اولویت بیماریهای روده ای
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس