جلسه هماهنگي جلسه درون بخشي بزرگداشت روز جهاني غذا با تمركز بر نان كامل و فوايد آن بر سلامت در روز یکشنبه مورخ 15/ 07 / 1403 راس ساعت 8 در محل سالن سلامت بهداشت برگزار گرديد. در ابتداي جلسه معاون محترم بهداشت ضمن خير مقدم، در خصوص اهميت بزرگداشت روز جهاني غذا و نان كامل مطالبي را بيان نمودند و در مسئول واحد بهبود تغذيه جامعه در خصوص اهميت مصرف نان كامل و فوايد ان در سلامتي مطالبي را به سمع و نظر حاضرين رساند. پس از بحث و تبادل نظر با اعضاي حاضر در جلسه مصوب شد برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی با همکاری سایر واحدها برگزار گردد