به همت واحد بهداشت محیط و بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت برگزار شد

 برگزاری جلسه آموزشي و هماهنگی نان كامل ويژه اعضاي كميته آرد و نان شهرستان

انتشار محتوا: ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۵۶:۴۴ قبل از ظهر
جلسه آموزشي و هماهنگی نان كامل ويژه اعضاي كميته آرد و نان شهرستان در تاریخ 1403.7.8 در محل سالن سلامت برگزار گردید

در تحقیقات انجام‌شده، یکی از مهمترین عوامل خطر سال‌های از دست رفته عمر در ایران منتسب به مصرف کم غلات کامل می باشد مصرف نانی که با آرد سفید تهیه می‌شود خطر اضافه وزن و چاقی، بیماری‌های غیرواگیردار به ویژه دیابت، چربی خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها و همچنین کمبود ریزمغدی‌ها را افزایش می‌دهد با توجه به اهمیت نان کامل در سلامتی افراد به همت واحد بهداشت محیط و بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت جلسه آموزشي و هماهنگی نان كامل ويژه اعضاي كميته آرد و نان شهرستان  در تاریخ 1403.7.8 در محل سالن سلامت برگزار گردید.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس