در تحقیقات انجامشده، یکی از مهمترین عوامل خطر سالهای از دست رفته عمر در ایران منتسب به مصرف کم غلات کامل می باشد م
صرف نانی که با آرد سفید تهیه میشود خطر اضافه وزن و چاقی، بیماریهای غیرواگیردار به ویژه دیابت، چربی خون بالا و بیماریهای قلبی عروقی و سرطانها و همچنین کمبود ریزمغدیها را افزایش میدهد با توجه به اهمیت نان کامل در سلامتی افراد به همت واحد بهداشت محیط و بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت جلسه آموزشي و هماهنگی نان كامل ويژه اعضاي كميته آرد و نان شهرستان در تاریخ 1403.7.8 در محل سالن سلامت برگزار گردید.