برگزاری همایش نان کامل ویژه داوطلبین سلامت گناباد

انتشار محتوا: ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۲۶:۰۱ قبل از ظهر
به همت واحد آموزش سلامت و واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت گناباد همایش یک روز" نان کامل عطر سلامتی" در تاریخ1403/05/23 در محل سالن سلامت برگزار گردید.

روزانه قسمت اعظم از انرژی، پروتئین (تامین بیش از 45 درصد نیاز روزانه)، املاح معدنی همچون فسفر و ویتامین­های گروه B مورد نیاز ما از طریق نان تأمین می شود. مصرف سرانه نان در کشور حدود 114 کیلوگرم در سال (معادل 310 گرم در روز) است، که حدود 50-40 % انرژی دریافتی و حدود 45% پروتئین روزانه را تامین می کند.

نان گندم کامل، نانی اصیل و طبیعی است که از تمام قسمت‌های دانه گندم، شامل سبوس، جوانه گندم و اندوسپرم، تهیه می‌شود. در حالی که نان‌های سفید فقط از اندوسپرم تصفیه شده گندم تولید می‌شوند که بخش اعظم مواد مغذی و فیبر را از دست داده است

بررسي های انجام شده در ایران نشان داده است که مردم ایران نان کامل را کمتر و نان سفید را بیشتر مصرف مي کنند. درحالیکه نان کامل (مانند سنگک تهیه شده با آرد کامل) نسبت به نان های تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار مي باشد.

به منظور آشنایی هرچه بیشتر داوطلبین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اهمیت مصرف نان کامل و تاثیر آن بر سلامتی، همایش یک روز" نان کامل عطر سلامتی"ویژه داوطلبین سلامت به همت واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت و واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت گناباد در تاریخ1403/05/23 در محل سالن سلامت برگزار گردید.

در این همایش یکروزه  مهندس زمانیان مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه در خصوص اثرات مفید مصرف نان کامل بر سلامتی و اهمیت اقتصادی مصرف غلات مطالبی را بیان نمود و در پایان به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ گفته شد.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس