تغییرات ساده در سبک زندگی مانند کاهش مصرف چربی و نمک رژیم غذایی و فعالیت بدنی منظم موجب کاهش سطح چربی (کلسترول) و فشارخون میشود و میتوان احتمال بروز بسیاری از بیماریها از جمله دیابت و بیماریهای عروق کرونر قلب را کاهش داد.
به همین منظور و با توجه به فرارسیدن روز جهانی فشار خون کارگاه آموزشی مراقبت های تغذیه ای در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا، در تاریخ 1403.3.6 در سایت دانشگاه علوم آموزش عالی گناباد برگزار شد. در این کارگاه که با تلاش واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها، واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی مرکز آموزش عالی گناباد برگزار شد پیرامون تعریف انواع فشار خون و اهمیت شناسایی آن، عوامل خطر ایجاد فشار خون بالا و اقدامات لازم جهت کتترل آن و مراقبت های تغذیه ای در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا مطالبی به سمع و نظر حاضرین در کارگاه رسید.