خودمراقبتی در تغذیه به معنی مراقبت کردن از خود از طریق غذای سالم خوردن است مصرف بيش از حد روغن ها علاوه بر ايجاد چاقي، خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي و برخي از انواع سرطانها را افزايش مي دهد روغن هاي نيمه جامد و چربي هاي جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهديد ميكنند انواع روغن های مایع گیاهی که حاوی اسیدهای چرب ضروری اند که برای پيشگيري از بيماريهاي غیرواگیر مانند بیماریهای قلبي عروقي و سرطانها مفیدند به همین منظور به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با همکاری بهیاری نیروی انتظامی گناباد در تاریخ 1402.8.27جلسه آموزشی خودمراقبتی با اصلاح الگوی مصرف چربیها و روغنهای خوراکی ویژه پرسنل نیروی انتظامی گناباد برگزار شد.