به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت

برگزاری کمیته پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید دانشگاه

انتشار محتوا: ۱۰ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۱۸:۲۷ بعد از ظهر
کمیته IDD دانشگاهی با حضور اعضا در محل معاونت بهداشت در تاریخ 1402.7.10 از ساعت 10 الی 12 برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت :به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت کمیته پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید دانشگاه با حضور اعضا در محل معاونت بهداشت در تاریخ 1402.7.10 برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر صادقی نسب معاون محترم بهداشت در خصوص اهمیت برگزاری جلسه مطالبی را به سمع و نظر همکاران رساند، در ادامه زمانیان مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با اعلام مصوبات جلسه قبل در خصوص دستور کار جلسه مطالبی رابیان نمود.

مهندس حاج علی  رئیس اداره غذا دیگر سخنران جلسه اعلام نمود تنها واحد بسته بندی نمک یدار تصفیه شده تمامی نمونه ها مورد بررسی استانداردها لازم را رعایت نموده، دکتر محمدزاده رئیس آزمایشگاه غذا و دارو اعلام نمود ازنمونه های ارسالی توسط کارشناسان بهداشت محیط به آزمایشگاه در نمونه فاقد ید لازم بوده که مربوط به نمک های بسته بندی شده  وارده به شهرستان بوده است.این جلسه از ساعت 10 شروع شد و تا ساعت 12 ادامه یافت دیگر سخنرانان جلسه آقای مهندس رادمهر با اعلام تعداد نمونه های نمک مورد بررسی در سطوح مختلف عرضه ،سرکار خانم شریفی با اعلام وضعیت کم کاری تیروئید در سطح دانشگاه و مهندس علیمردانی در خصوص اهمیت نتایج پژوهش های تحقیقاتی در زمینه نمک کال شور بودند،  پس از شور و مشورت  موارد تازه ای جهت پیگیری با نظر اعضای کمیته  مصوب گردید.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس