انتشار محتوا:
۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۵۷:۴۳ بعد از ظهر
به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و با همکاری واحد ترویج جهاد کشاورزی كارگاه بهبود امنيت تغذيهاي با مصرف سبزيجات (سبزيكاري خانگي) با شرکت جمعیاز رابطین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شماره 3 در تاریخ 8 خرداد 1402 از ساعت 9 الی 11 برگزار گردید.
به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و با همکاری واحد ترویج جهاد کشاورزی كارگاه بهبود امنيت تغذيهاي با مصرف سبزيجات (سبزيكاري خانگي) با شرکت جمعی از اعضای رابطین مرکز خدمات جامع سلامت شماره 3 در تاریخ 8 خرداد 1402 از ساعت 9 الی 11 برگزار گردید.
این جلسه آموزشی با هدف ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای و تسهیل دسترسی به ریز مغذی های ضروری در یک تغذیه سالم در راستای اجرای برنامه بهبود تغذیه جامعه برگزار گردید.
دو تن از متخصصین ، در این کارگاه به بیان مطالب مرتبط با موضوع کارگاه پرداختند. عابدینی کارشناس تغذیه در خصوص اهميت مصرف سبزيجات و نقش آن در ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری ها و مهندس صداقت در مورد کاشت سبزیجات باغچه ای و گلدانی و عوامل تاثیر گذار از قبیل خاک مناسب، بذر مناسب، زمان کاشت، آبیاری و نحوه برداشت مطالبی را برای شرکت کنندگان ارائه نمودند.
آخرین به روز رسانی:
۱۰ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۰۰:۵۳ قبل از ظهر