دستورالعمل های بهداشت مواد غذایی

انتشار محتوا: ۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۳۸:۵۱ قبل از ظهر
دستورالعمل تشديد سال 1401
راهنمای شناسایی تقلب مواد غذایی در بازرسی
راهنمای بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
راهنمای برنامه های سلامت و ایمنی مواد غذایی
راهنمای بهداشت محیط صنوف
راهنمای کشوری نظام مراقبت از بیماریهای منتقله از غذا
راهنمای گندزدایی سطوح در مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه مواد غذایی
راهنمای ایمنی غذا برای کارشناسان بهداشت و تغذیه
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس