به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با حضور مسئولین واحدهای ستادی و مسئول محترم مجمع خیرین سلامت درتاریخ 11 مهر 1401 با توجه به برنامه ها و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مرتبط با ایمنی غذا در روزی که به عنوان روز جهانی غذا مطرح است و لزوم مشارکت همه واحدهای ستادی ،جلسه هماهنگی روز غذا برگزار گردید .در این جلسه پس از تشریح اهمیت برگزاری ویژه برنامه های روز جهانی غذا توسط معاون محترم بهداشت دانشگاه ، زمانیان سرپرست واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت به اهم برنامه های اجرایی در روز جهانی غذا پرداخت و گفت: برگزاری آزمون الکترونیک، مسابقات مختلف ، حساس سازی ، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه تغذیه سالم و ایمن برای آحاد جامعه است از اهم برنامه های پیش بینی شده برای گرامیداشت این روز جهانی می باشد.