برگزاری کارگاه آشنایی با اهمیت مصرف غذای سالم ویژه کودکان و نوجوانان

انتشار محتوا: ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۵۳:۵۲ بعد از ظهر
 

 

به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و اداره کتابخانه های گناباد در تاریخ 21 مهر 1401  کارگاه آموزشی آشنایی با اهمیت مصرف غذای سالم ویژه کودکان و نوجوانان برگزار شد.گفتنی است که مدرس این دوره آموزشی خانم مهندس عابدینی کارشناس مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی فیاض بخش بود قصه گویی از کتاب سالی سلامت و کلاژ نقاشی با موضوع تخم مرغ توسط محفل ادبی کودک و نوجوان ساغر آگاهی کتابخانه شهید مطهری و مسابقه تزئین صبحانه با تخم مرغ توسط کودکان وهمچنین اهدای جوایز به بهترین تزئین ها از دیگر برنامه های اجرا شده در این کارگاه بود.

 
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس