برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم و ایجاد باغچه های سبزیجات خانگی

انتشار محتوا: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۲۵:۲۰ قبل از ظهر
به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و با همکاری واحد ترویج جهاد کشاورزی كارگاه بهبود امنيت تغذيه‌اي با مصرف سبزيجات (سبزي‌كاري خانگي) با شرکت جمعی از اعضای کتابخانه شهید بهشتی بیدخت در تاریخ 11 اسفند 1401 از ساعت 9 الی 11 برگزار گردید.

به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و با همکاری واحد ترویج جهاد کشاورزی كارگاه بهبود امنيت تغذيه‌اي با مصرف سبزيجات (سبزي‌كاري خانگي) با شرکت جمعی از اعضای کتابخانه شهید بهشتی بیدخت در تاریخ 11 اسفند 1401 از ساعت 9 الی 11  برگزار گردید.

 این جلسه آموزشی  با هدف ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای و تسهیل دسترسی به ریز مغذی های ضروری در یک تغذیه سالم در راستای اجرای برنامه بهبود تغذیه جامعه برگزار گردید.
دو تن از متخصصین ، در این کارگاه به بیان مطالب مرتبط با موضوع کارگاه پرداختند. زمانیان سرپرست واحدبهبود تغذیه جامعه  معاونت بهداشت در خصوص اهميت مصرف سبزيجات و نقش آن در ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری ها  و دکتر زارع حسینی در  مورد کاشت سبزیجات باغچه ای و گلدانی و عوامل تاثیر گذار از قبیل خاک مناسب، بذر مناسب، زمان کاشت، آبیاری و نحوه برداشت مطالبی را برای شرکت کنندگان ارائه نمودند.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس