دوران نوجوانی با افزایش قد و وزن همراه است بنابراین نیاز به انرژی و پروتئین در این دوران بطور قابل توجهی افزایش پیدا می کند بنابراین دانش آموزان از نظر وضعیت تغذیه ای در یکی از مهمترین دوره های زندگی خود قرار دارند. تامین مواد غذایی اعم از پروتئین، ویتامین ها و املاح معدنی از جمله آهن، روی، ید و ویتامین «آ»در این دوران نقش مهمی در رشد و تکامل مغزی و جسمی دانش آموزان دارد.
سوء تغذیه و رفتارهای بد غذایی مثل استفاده زیاد از فست فود ها می تواند روی بهره هوشی دانش آموزان اثر منفی بگذارد. با تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل (تعادل و تنوع) در برنامه غذایی روزانه و توجه به نشانگر های رنگی مواد غذایی می توان از اضافه وزن و چاقی در دانش آموزان یکی از عوامل خطر ساز برای فشار خون بالا، دیابت و چربی خون بالا در بزرگسالی است پیشگیری نمود.
عادات غذایی غلط از جمله مصرف بی رویه فست فودها ،غذاهای چرب و سرخ شده ،نوشابه های گازدار ،شیرینی و شکلات، مصرف کم سبزی ها و میوه ها و بی تحرکی از دلایل مهم اضافه وزن و چاقی در دانش آموزان است.
به همین منظور به همت واحد بهبود تغذیه جامعه روز سه شنبه 1401/02/20 به مناسبت هفته سلامت جلسه آموزشی نحوه شیوه زندگی سالم با تغذیه و فعالیت بدنی مناسب برای 9 تن از دانش آموزان مدرسه امام محمد تقی ع روستای چاه میغانی برگزار شد.