در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل6 گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوه ها ، سبزیها، گوشت وتخم مرغ، حبوبات ومغزها ،شیر و لبنیات) ضروری است. روزه داری بدون رعایت اصول صحیح تغذیه نه تنها ضامن سلامت انسان نیست بلکه می تواند سلامتی را به خطر اندازد وگاهی برخی از روزه داران پس از ماه رمضان دچار عوارضی چون افزایش وزن ، افزایش سطح چربی های خون، مشکلات گوارشی و.... می شوند، به همین دلیل ضرورت دارد تا نکات تغذیه ای در ماه رمضان مورد توجه قرار گیرد. به همین منظور و به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و با همکاری اداره کتابخانه های عمومی گناباد وبینار آموزشی تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان ویژه کارکنان ادارات شهرستان در تاریخ 1401/01/21 از ساعت 12-10 با حضور 40 نفر از کارکنان ادارات برگزار شد.