بهداشت در سفر

انتشار محتوا: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۰۸:۰۹ قبل از ظهر

هر شخص به هنگام مسافرت لازم است نکاتی را به خاطر داشته باشد تا در سفر به بیماری مبتلا نشده و سفر خوب و خوشی داشته باشد این نکات شامل :
1. به همراه داشتن وسایل شخصی همانند قاشق، چنگال، بشقاب، لیوان، مسواک، خمیردندان، حوله، کبریت یا فندک ، صابون مایع دست، جعبه کمکهای اولیه و کپسول آتش نشانی ( در داخل ماشین ) ، چراغ قوه، موادغذایی خشکبار ( بیسکوئیت و نان خشک ) ، ژل آتش زنه جهت طبخ غذا و دستمال کاغذی
2. عدم خریداری سالاد از رستورانهای بین راهی
3. عدم خرید یخ از مراکز ارائه یخ در بین راهها و عدم تماس مستقیم یخ با آب شرب
4. تهیه آب شرب بسته بندی با تاریخ انقضا مشخص
5. عدم خرید موادغذایی طبخ شده از مراکز غیربهداشتی بین راهی
6. شستشوی دست با صابون مایع بعد از دستشویی رفتن در اماکن بین راهی، پارکها و غیره
7. شستشوی دست قبل از صرف غذا
8. استفاده از پشه بند در هنگام خواب در فصل تابستان( پیشگیری از سالک و مالاریا)
9. استفاده از قلم دافع حشرات به هنگام خواب در سفرهای تابستانی( پیشگیری از سالک و مالاریا) 
10. اطلاع از بیماریهایی که در استانهای مختلف کشور شایع است و همچنین اطلاع از بیماریهایی که در کشورهای دیگر شایع است (در سفرهای خارجی)
11. دریافت واکسن مننژیت ، تب زرد و هپاتیت ب، در سفر به کشورهای خارجی مثل آفریقا و آمریکا
12. جوشاندن غذاهای کنسروی به مدت 5-2 دقیقه قبل از مصرف
13. توجه به تاریخ انقضاء موادغذایی خریداری شده قبل از مصرف
14. خریداری گوشت از مراکز بهداشتی و توجه به مهر دامپزشکی
15. عدم خریداری گوشت چرخ شده در سفر از مراکزی که وضعیت بهداشتی نامناسب دارند و توصیه به تمیز بودن چرخ گوشت قبل از چرخ نمودن گوشت
16. عدم خریداری آبمیوه دست ساز از مراکز بین راهی
17. کاهش مصرف کالباس و سوسیس
18. مصرف بیشتر میوه ضدعفونی شده و شسته شده در سفر به جهت پیشگیری از ابتلا به اسهال
19. جهت پیشگیری از گزش با عقرب و مار در سفر از نشستن در کنار تخته سنگها و روی زمینهایی که دارای حفراتی      است خودداری و به هنگام حرکت در زیر درختان، از وسط مزارع کشاورزی یا از کنار علفهای بیابان مراقب گزش مار باشید .

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس