روز جهانی تخم مرغ

انتشار محتوا: ۲ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۱:۱۲:۳۹ بعد از ظهر

به مناسبت گرامیداشت 17 مهرماه روز جهانی تخم مرغ

هر انسان سالم یک تخم مرغ در روز (An Egg a day is ok) 

آشنایی با مواد غذایی سالم و مصرف آنها در حفظ سلامت افراد خانواده نقش اساسی دارد. یکی از مواد غذایی که ارزش تغذیه ای بالایی دارد تخم مرغ است. عده ای از مردم بر اساس باورهای غلط ، به دلیل وجود کلسترول در تخم مرغ و عدم آگاهی از ارزش تغذیه ای بالای آن, از مصرف این ماده غذایی ارزشمند پرهیز می کنند در صورتیکه بنابر توصیه های سازمان های بین المللی ,مصرف یک عدد تخم مرغ در روز برای افراد سالم بلا مانع است.

 

باید بدانیم:

  در بین مواد غذایی تخم مرغ دارای بهترین ترکیب پروتئینی است . ارزش غذایی یک عدد تخم مرغ معادل است با :

• 30 گرم انواع گوشت (قرمز، مرغ و ماهی) معادل دو تکه متوسط خورشی

• نصف لیوان حبوبات پخته( یک چهارم لیوان حبوبات خام )

• یک چهارم لیوان انواع مغزها ( بادام، پسته، فندق، گردو و ...)

 تخم مرغ منبع غنی پروتئین، اسیدهای چرب غیر اشباع، ویتامین های A ,E ,K, B ,D و مواد معدنی همچون فسفر     می باشد .

 همه افراد می توانند روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف کنند , بجز موارد ابتلا و یا داشتن سابقه خانوادگی برخی بیماریها مانند چاقی, دیابت, بیماری های قلبی عروقی , فشار خون بالا و کلسترول خون بالا, که در این افراد حد اکثر سه عدد تخم مرغ در هفته به شکل تخم مرغ ساده و یا استفاده شده در سایرمواد غذایی همچون انواع کوکو، کتلت و غیره توصیه می شود.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس