تغذیه در بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا (Cardiovascular Diseases):

انتشار محتوا: ۲ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۱:۱۱:۰۷ بعد از ظهر

مصرف زیاد نمک و غذاهای شور، روغن‌ها و چربی‌ها و مواد شیرین، به‌طور مستقیم و غیر مستقیم از عوامل موثر در افزایش فشار‌خون و بروز بیماری های قلبی هستند.
توصیه های کلی در این گروه از بیماریها به شرح زیر است:
•به‌ طور روزانه از میوه‌ها و سبزی‌های حاوی پتاسیم (سیب زمینی کباب شده، گریپ فروت، پرتقال، موز، لوبیا و ...) استفاده کنند
•مصرف روغن‌ها را کاهش دهند و انواع روغنهای گیاهی مایع مانند روغن زیتون، روغن سویا یا کلزا را جایگزین سایر روغن ها نمایند
•طی مشاوره با مشاور تغذیه و رژیم درمانی، رژیم غذایی کم کالری در پیش گیرند
•مصرف منابع کلسیم (شیر و انواع لبنیات کم چرب) را افزایش دهند
•در مصرف نوشیدنی های کافئین دار مانند چای و قهوه، اعتدال را رعایت کنند
•حداقل دوبار در هفته ماهی های غنی از امگا 3 مانند ماهی آزاد، قزل آلا و کپور را مصرف نمایند
•مصرف منابع ریبو فلاوین، اسیدفولیک و ویتامین هایC ،B12  وB6  را افزایش دهند
•مصرف غذاهای شور را محدود کرده و از نمک در سر سفره اجتناب نمایند

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس