غذا خوردن منظم اثر زیادی در تنظیم قند خون دارد، به ویژه در افرادی که تحت درمان دارویی یا انسولین هستند.
توصیههای تغذیهای جهت مبتلایان به دیابت:
•از مصرف قند های ساده خودداری کنند
•فعایت بدنی منظم (حداقل 30 دقیقه پیاده روی در روز) داشته باشند
•لبنیات کم چرب مصرف نمایند و به جای سس مایونز از خردل وآب لیمو یا نارنج تازه استفاده کنند
•به جای کره، از روغن مایع (ذرت،آفتابگردان، زیتون و مانند آن) استفاده کنند
•به جای سرخ کردن، از روش های آب پز یا بخار پز کردن استفاده نمایند
•از غذاهای کنسرو شده و فراورده های گوشتی آماده استفاده نکنند
•از مصرف حجم زیاد مواد غذایی در یک وعده بپرهیزند
•در صورتی که اضافه وزن دارند، حتما" وزن خود را زیر نظر مشاور تغذیه کاهش دهند
•در برنامه غذایی خود از تمام گروههای غذایی به میزان متعادل استفاده کنند
•مصرف نمک را به حداقل برسانند، زیرا خطر بروز بیماری های قلبی– عروقی در افراد مبتلا به دیابت زیاد است
•حتما" از مواد غذایی فیبردار مثل حبوبات، سبزی و میوه، جو و سبوس استفاده کنند